Το Mystilli, είναι το νεότερο μέλος του ομίλου Νice n Εasy Group στην Αθήνα και αποτελεί μία νέα πρόταση στη γαστρονομική σκηνή.
Βρίσκεται στο πιο όμορφο σημείο της Αθήνας, στον πεζόδρομο της Αδριανού στο Θησείο, απέναντι από τον Ναό του Ηφαίστου, κάτω από το επιβλητικό βλέμμα της Ακρόπολης.
Το όνομα του είναι εμπνευσμένο από ένα κομμάτι κόρας ψωμιού, που χρησιμοποιούσαν οι αρχαίοι Έλληνες αντί για κουτάλι.

Η φαντασία και η ευρηματικότητα, ταξιδεύουν μέσα στους αιώνες και μας συναντούν εδώ, σε αυτήν ακριβώς τη στιγμή της σημερινής «Μυστίλλης» με ιδέες, γεύσεις και αρώματα από την ελληνική & μεσογειακή κουζίνα.
Το μενού, με την υπογραφή του Executive Chef του ομίλου εστιατορίων Nice n Easy Group, Χρήστου Αθανασιάδη και του Chef de Cuisine Δημήτρη Κόγκου περιλαμβάνει δημιουργίες υγιεινών, παραδοσιακών αλλά και μοντέρνων γεύσεων, από την κλασική μεσογειακή κουζίνα σε πιο τολμηρές ερμηνείες.

Από το πρωί μέχρι το βράδυ, οι επισκέπτες μπορούν να απολαύσουν παραδοσιακά πιάτα πρωινού, υγιεινές σαλάτες, σάντουιτς, καθώς και λαχταριστά πιάτα στο όμορφο, “ανθισμένο” εξωτερικό του περιβάλλον, που συνδυάζει το μοντέρνο στιλ μπιστρό με ρετρό μωσαϊκές πινελιές.